Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam
123456
1234567891011121314151617181920
Header reklam
1234567891011121314151617181920
;
Köşe Yazıları
TÜMÜ

Ege'de Gündem

TÜMÜ

SPOR

TÜMÜ
TFF Süper Lig
  • TFF Süper Lig
  • TFF 1. Lig
  • TFF 2. Lig Beyaz Grup
  • TFF 2. Lig Kırmızı Grup
  • TFF 3. Lig 1. Grup
  • TFF 3. Lig 2. Grup
  • TFF 3. Lig 3. Grup
  • TFF 3. Lig 4. Grup
  • Basketbol Süper Lig
  • Kadınlar Basketbol Süper Lig
  • Türkiye Basketbol Ligi
  • Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi
TAKIMLAR O AV P
1 Adana Demir Adana Demir 0 0 0
2 Antalyaspor Antalyaspor 0 0 0
3 Hatayspor Hatayspor 0 0 0
4 Beşiktaş Beşiktaş 0 0 0
5 Alanyaspor Alanyaspor 0 0 0
6 Rizespor Rizespor 0 0 0
7 Eyüpspor Eyüpspor 0 0 0
8 Fenarbahçe Fenarbahçe 0 0 0
9 Galatasaray Galatasaray 0 0 0
10 Gaziantep FK Gaziantep FK 0 0 0
11 Göztepe Göztepe 0 0 0
12 Kasımpaşa Kasımpaşa 0 0 0
13 Konyaspor Konyaspor 0 0 0
14 Kayserispor Kayserispor 0 0 0
15 Başakşehir Başakşehir 0 0 0
16 Samsunspor Samsunspor 0 0 0
17 Bodrum FK Bodrum FK 0 0 0
18 Sivasspor Sivasspor 0 0 0
19 Trabzonspor Trabzonspor 0 0 0
20
  • Koç
  • Boğa
  • İkizler
  • Yengeç
  • Aslan
  • Başak
  • Terazi
  • Akrep
  • Yay
  • Oğlak
  • Kova
  • Balık
KOÇ BURCU YORUMU
Bugün kendinizi duygusal ve hassas hissedebilirsiniz. İletişimde bazı gerginlikler yaşanabilir ancak bu durumları sakin bir şekilde yönetebilirsiniz. Sorumluluklarınızın farkında olmanız önem taşıyor ancak biraz da kendinize zaman ayırarak dinlenmeyi unutmamalısınız. İlişkilerinizde daha anlayışlı ve empatik olmaya gayret edin. Enerjik ve pozitif bir gün sizi bekliyor.

BOĞA BURCU YORUMU
Tabii ki! Bugün iş hayatında sabırlı ve kararlı olmalısınız. Maddi konularda dikkatli olmayı unutmayın ve harcamalarınıza özen gösterin. Aşk hayatınızda ise partnerinizle iletişimde açık olmaya özen gösterin, duygularınızı paylaşmanın zamanı gelmiş olabilir. Sağlık açısından ise düzenli egzersiz yapmaya çalışın ve beslenmenize dikkat edin.Hayatın size getirdiği deneyimlerden dersler çıkararak daha güçlü ilerlemek için fırsatınız olabilir. Enerjinizi doğru yönlendirerek bugünü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.

İKİZLER BURCU YORUMU
Merhaba! Bugün iletişim becerileriniz ve zekanız ön plana çıkıyor olacak. İletişim halinde olduğunuz kişilerle anlaşmalar yapabilir, yeni fikirler üretebilirsiniz. Güne pozitif ve esnek bir tutumla başlamanız size avantaj sağlayacaktır. Sevdiklerinizle keyifli sohbetler yapabilir, ilişkilerinizde derinleşme ve anlayış artırma fırsatı bulabilirsiniz. Enerjinizi yaratıcı uğraşlarla veya sosyal etkinliklerle de değerlendirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

YENGEÇ BURCU YORUMU
Tabii ki! Bugün duygusal olarak biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Özellikle ailevi konularda dengeleri sağlamak ve gereksiz tartışmalardan kaçınmak önemli olacak. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirerek, duygusal anlamda daha tatmin edici bir gün geçirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırıp içsel dengeyi sağlamak da bugün önemli olabilir.

ASLAN BURCU YORUMU
Merhaba! Bugün, içsel huzurunuzu ve dengenizi korumak için daha fazla vakit ayırmanız gerekebilir. İletişimde bulunduğunuz kişilerle anlaşmazlıklar yaşamamak adına sabırlı ve anlayışlı olmanız önem taşıyor. Duygularınızı net bir şekilde ifade etmek sizi rahatlatabilir ve ilişkilerinizi daha olumlu biçimde şekillendirebilir. Kendinize ve iç dünyanıza özen göstermek, bugün size iyi gelebilir. Enerjinizi dengelemek adına meditasyon veya yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

BAŞAK BURCU YORUMU
Bugün dikkatinizi detaylara vermek ve pratik konularla ilgilenmek size iyi gelebilir. Mantıklı düşünme yeteneğinizle karşınızdaki zorlukları aşabilir ve hedeflerinize doğru adımlarla ilerleyebilirsiniz. İletişim konusunda dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. Karşınızdaki kişilerle anlaşmazlık yaşamamak için sabırlı ve anlayışlı olmaya özen gösterin. Ayrıca bugün, sağlığınıza dikkat etmek ve dinlenmeye zaman ayırmak da önemli olabilir.

TERAZİ BURCU YORUMU
İletişim konularında dikkatli olman gereken bir gün olabilir. Özellikle yanlış anlaşılmaları önlemek adına net ifadeler kullanmaya özen göstermelisin. Bugün, sosyal ilişkilerinde dengeyi sağlamak ve anlayışlı olmak önem kazanacak. Kendine ve duygularına daha fazla odaklanarak iç huzuru bulabilirsin. Ufak tefek anlaşmazlıklara takılmadan, sakin ve objektif bir tutumla hareket etmeye çalış.

AKREP BURCU YORUMU
Tabii ki! Bugün duygularınızın derinliklerine inmek ve içsel olarak keşif yapmak isteyebilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde derinlemesine konuşmalar yapabilir, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Kendinizi yeniden keşfetmek ve gizli yönlerinizi ortaya çıkarmak için uygun bir gündesiniz. Sevdiklerinizle duygusal anlamda daha yakın bağlar kurabilir, duygusal destek alabilirsiniz. Ancak gerektiğinde sınırlarınızı da net bir şekilde ifade etmeyi unutmayın.

YAY BURCU YORUMU
Merhaba! Bugün duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz, ancak bunu yapıcı bir şekilde kullanarak ilişkilerinizi daha derin ve anlamlı hale getirebilirsiniz. Kendinize ve duygularınıza zaman ayırmak önemli olacak bugün. İletişimde açık ve net olmaya özen gösterin, çünkü yanlış anlaşılmalar olabilir. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizi güçlendirmek için duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin. Hayatınıza dengeli ve pozitif bakmaya devam edin.

OĞLAK BURCU YORUMU
Tabii ki! Oğlak burcundaysanız, bugün güçlü ve kararlı bir şekilde ilerlemek için motivasyonunuz yüksek olabilir. Bugün yaratıcılığınızı kullanarak hedeflerinize odaklanabilir ve işlerinizi planlı bir şekilde ilerletebilirsiniz. İlişkilerinizde ise daha sabırlı ve anlayışlı olmak size iyi gelebilir. Bugün, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz ancak sabırlı ve açık bir iletişim kurarak gereksiz anlaşmazlıklardan kaçınabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhsal olarak da denge sağlayabilirsiniz. Bugün, sağlık ve beslenme konularına da dikkat etmenizde fayda var.

KOVA BURCU YORUMU
Merhaba! Bugün Kova burcunu bekleyen gelişmeler, sosyal ilişkilerinizde daha aktif olmanızı ve insanlarla iletişiminizi güçlendirmenizi gerektirebilir. Yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarmak ve fikirlerinizi paylaşmak için uygun bir gün olabilir. Aynı zamanda değişime açık olmanız ve alışılagelmiş rutinlerinizden çıkmanız da faydalı olacaktır. Sağlığınıza dikkat etmeyi unutmayın ve bugün kendinize zaman ayırarak yenilenmeye odaklanın.

BALIK BURCU YORUMU
Merhaba! Bugün ilişkilerinizde daha dengeli ve adil olabileceğiniz bir gün olabilir. Sevdiklerinize karşı daha anlayışlı ve duyarlı davranabilirsiniz. Kendinize zaman ayırıp ruhunuzu dinlendirecek aktiviteler yapmak size iyi gelebilir. İş hayatında ise sabırlı ve planlı ilerlemek başarınızı artırabilir. Sağlık konusunda ise beslenmenize dikkat etmenizde fayda var. Enerjinizi yüksek tutmak için düzenli egzersiz yapabilirsiniz. Umarım bugün keyifli ve verimli bir gün geçirirsiniz.

MAGAZİN

TÜMÜ

SAĞLIK

TÜMÜ

Kültür-Sanat

TÜMÜ

Bilim & Teknoloji

TÜMÜ

GÜNDEMDE ÖNE ÇIKANLAR

EKONOMİDE ÖNE ÇIKANLAR

SPORDA ÖNE ÇIKANLAR