Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Sunay Akın’dan Anlamlı Destek , Filistinli Öğrenci Yusuf ile Kitap İmzası

Muğla’da düzenlenen kültürel etkinlikte sahne alan yazar ve şair Sunay Akın, Filistin’e destek amacıyla dikkat çeken bir dayanışma örneği sergiledi. Etkinlik kapsamında kitaplarını imzalayan Akın’a, Filistinli Öğrenciler Birliği Başkanı Yusuf Barakat eşlik etti.

Muğla’da düzenlenen kültürel etkinlikte sahne alan yazar ve şair Sunay

Okurlarıyla buluşan Sunay Akın, bu özel günde kitaplarını Yusuf Barakat ile birlikte imzalayarak Filistin halkının yalnız olmadığını vurguladı. Akın’ın bu jesti, salondaki katılımcılar tarafından büyük alkış aldı.

Etkinliğe; Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal da katılarak, barış, kardeşlik ve dayanışma mesajlarının güçlenmesine katkıda bulundular. Aras ve Köksal’ın desteği, etkinliğin taşıdığı anlamı daha da derinleştirerek, Filistin davasına yönelik uluslararası farkındalığa katkı sağladı.

Barış, kardeşlik ve dayanışma mesajlarının ön plana çıktığı etkinlikte Akın, sanatın ve edebiyatın evrensel birleştirici gücüne dikkat çekti. Yusuf Barakat ise Filistin davasına verilen bu manevi desteğin kendileri için çok kıymetli olduğunu ifade etti.

Etkinlik, kültürel buluşmaların sadece sanatla sınırlı kalmayıp, insanlık adına önemli mesajlar verebileceğini bir kez daha gösterdi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Otogar yolu-Sanayi kavşağı arasındaki AVM bağlantı
Sıradaki Haber Başkan Aras, tamamlanan yol çalışmalarını inceledi