Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu Avustralya’daki İlk Podyumunu Aldı

Motor sporlarında dünyanın en prestijli yarışlarından Dünya Superbike Şampiyonası’nda Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, Avustralya, Philip Island Pisti’nde ilk podyumunu aldı. Avustralya’da geçtiğimiz yıl motorundaki arıza sebebiyle podyuma ulaşamayan Razgatlıoğlu, 2025’te sezonun ilk yarışına ikincilikle başladı.

Motor sporlarında dünyanın en prestijli yarışlarından Dünya Superbike Şampiyonası’nda Red

Dünyanın en popüler ve en hızlı büyüyen motor sporları organizasyonlarından Dünya Superbike Şampiyonası’nda 2025 sezonu, Avustralya Philip Island Pisti’ndeki yarışla başladı. 

İlk kez Avustralya’da podyum gördüğü yarışta Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, ilk gün yarışlarını liderin 4.811 saniye gerisinde bitirerek ikinci tamamladı. Geçtiğimiz yıla göre motorunda önemli değişiklikler yapılan Razgatlıoğlu’nun motoruna alışması için zamana ihtiyacı olduğu vurgulanırken, Avustralya pistinde koşulan yarışta ilk 6 sırada Ducati adına yarışmayan tek pilot oldu.

Avustralya’daki ilk galibiyetine ulaşmak için piste çıkacak olan Red Bull sporcusu, yarın TSİ 05.00’te Superpole yarışında sahne alırken, ana yarış ise TSİ 0.8.00’de başlayacak.

Yarışlar Red Bull TV’den yayınlanacak 

Dünya Ralli Şampiyonası heyecanı, Red Bull TV’de yaşanacak. Motor sporları severler, Dünya Superbike Şampiyonası’nı ikinci gün yarışlarını canlı olarak Red Bull TV’de izleyebilecek. 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Bodrum FK maçının ardından yaptığı açıklamada
Sıradaki Haber Acun Ilıcalı: “Her maçta yabancı hakem istiyoruz”