Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Muğlalı satranç sporcusundan Almanya’da büyük başarı

Muğla Büyükşehir Belediyesi satranç sporcusu Hakan Turgut, Almanya’nın Bavyera eyaletinde düzenlenen 4. Tegernsee Open Satranç Turnuvasında önemli bir başarıya imza attı. Uluslararası düzeyde 140 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvada Hakan Turgut, genel sıralamada ikinci olarak büyük bir başarı elde etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi satranç sporcusu Hakan Turgut, Almanya’nın Bavyera eyaletinde

Almanya’nın Bavyera eyaletinde düzenlenen 4. Tegernsee Open Satranç Turnuvası sona erdi. 140 sporcunun katıldığı turnuvada Büyükşehir Belediyesi satranç sporcusu Hakan Turgut zorlu rakiplerle karşılaştı. Hakan Turgut, 7 maçta 5 galibiyet 2 mağlubiyet alarak büyük bir başarıya imza attı. Turgut, genel sıralamada gösterdiği performans ve oyun kalitesiyle jüri ve izleyicilerin dikkatini çekti.

Başkan Aras: “Spora ve sporcuya verdiğimiz desteği artırarak sürdüreceğiz”

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Hakan Turgut’un başarısının Muğla’nın spora verdiği değerin bir göstergesi olduğunu ifade etti. Başkan Aras, “Sporcumuz Hakan Turgut ve Antrenörümüz Kutsoy Gökçe’yi yürekten kutluyorum. Almanya’da ülkemizi ve şehrimizi başarıyla temsil ettikleri için gururluyuz. Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya verdiğimiz desteği artırarak sürdüreceğiz. Hedefimiz, her branşta ulusal ve uluslararası arenada başarı elde edecek sporcular yetiştirmek” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP Menteşe İlçe Kadın Kolları’nda yönetim kurulu üyelerinin çoğunluğunun istifa
Sıradaki Haber CHP Menteşe Kadın Kolları’nda Toplu İstifa! Yönetim Düşüyor