Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Muğlalı Doğum Hemşiresi Özge Özçelik Pala, Hayat Mücadelesi Veriyor

İzmir’de özel bir hastanede doğum hemşiresi olarak görev yapan ve 7 aylık hamile olan Özge Özçelik Pala, geçtiğimiz günlerde geçirdiği beyin kanaması sonucu yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

İzmir'de özel bir hastanede doğum hemşiresi olarak görev yapan ve

Muğla’nın tanınmış esnaflarından Ayakkabıcı Yaşar’ın kızı olan Özge Özçelik Pala, yıllarca birçok anneyi bebekleriyle buluşturmuştu.

Ancak Pala, kendi bebeğini kucağına alamadan beyin kanaması geçirdi. 7 aylık hamile olan Pala, erken doğum esnasında beyin kanaması geçirdi. Pala’nın bebeği küvezde yaşama tutunurken, Pala’nın beyin ölümü gerçekleştiği öğrenildi.

Sosyal medyada Pala’nın hayatını kaybettiği haberlerinin yayılmasının ardından, Pala’nın beyin ölümünün gerçekleştiğini ancak cihaza bağlı olarak yaşam mücadelesine devam ettiği öğrenildi. Erken doğumla dünyaya gelen bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Pınar Gültekin davası avukatı Rezan Epözdemir, Yargıtay'ın Cemal Metin Avcı'ya
Sıradaki Haber Pınar Gültekin davasında skandal!