Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Muğla’da eğitimde yeni hedefler ikinci döneme güçlü başlangıç

Muğla’da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okulların ikinci yarıyılının başlaması öncesinde yapılan toplantıda eğitim faaliyetleri ele alındı.

Muğla’da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okulların ikinci yarıyılının başlaması öncesinde

Muğla İl Millî Eğitim Müdürlüğü, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı ikinci dönemine hazırlık kapsamında önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı.

Toplantıda, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” çerçevesinde devam eden eğitim faaliyetleri başta olmak üzere; Bakanlık ve yerel projeler, Mesleki eğitim politikaları ve yürütülen çalışmalar, Aile eğitimi alanında gerçekleştirilen faaliyetler, Okulların afetlere hazırlık süreci gibi önemli konular ele alındı.

Eğitimde kalitenin artırılması ve okullarda güvenli bir ortam sağlanması adına yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, ikinci dönemde uygulanacak stratejiler belirlendi. Muğla İl Millî Eğitim Müdürü Emre Çay başkanlığında düzenlenen toplantıya, müdür yardımcıları, ilçe millî eğitim müdürleri ve şube müdürleri katıldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, Ramazan
Sıradaki Haber CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı İlk İftarını Üniversite Öğrencileriyle Açtı