Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yayın Tarihi: 13 Eylül 2024 00:00

DHMİ MUĞLA DALAMAN HAVALİMANI BAŞMÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN AKARYAKIT ÜRÜNLERİ VE (CNG VEYA LNG) ALINACAKTIR







DHMİ MUĞLA DALAMAN HAVALİMANI BAŞMÜDÜRLÜĞÜ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ VE (CNG VEYA LNG) ALINACAKTIR

Akaryakıt Ürünleri (Kurşunsuz Benzin ve Motorin) ve CNG (Sıkıştırılmış Doğalgaz) veya LNG (Sıvılaştırılmış Doğalgaz) Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2024/1193982

 

1-İdarenin
a) Adı : DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(DHMİ) MUĞLA DALAMAN HAVALİMANI BAŞMÜDÜRLÜĞÜ
b) Adresi : DHMİ Muğla Dalaman Havalimanı Başmüdürlüğü, 48780 HAVALİMANI, DALAMAN/MUĞLA
c) Telefon ve faks numarası : 2522811348 - 2522811333
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : Akaryakıt Ürünleri (Kurşunsuz Benzin ve Motorin) ve CNG (Sıkıştırılmış Doğalgaz) veya LNG (Sıvılaştırılmış Doğalgaz) Alımı
b) Niteliği, türü ve miktarı : Kurşunsuz Benzin (95 Oktan) : 30.000 LT( Litre) Motorin : 120.000 LT (Litre) CNG (Sıkıştırılmış Doğalgaz) veya LNG (Sıvılaştırılmış Doğalgaz) : 80.000 Sm3 (Standart metreküp)
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Kurşunsuz Benzin(95 oktan) ve Motorin : Muğla Dalaman Havalimanı Başmüdürlüğü sınırları içerisinde yer alan pompa istasyonları ve kuvvet santrali, Havalimanı sınırları dışında yer alan Nuri Baba Radar İstasyonu yer altında ve yer üstünde bulunan mevcut akaryakıt tanklarına teslimi yapılacaktır. CNG (Sıkıştırılmış Doğalgaz) veya LNG (Sıvılaştırılmış Doğalgaz) : Muğla Dalaman Havalimanı Başmüdürlüğü sınırları içerisinde yer alan lojman ısıtma merkezine teslimi yapılacaktır.
ç) Süresi/teslim tarihi : Kurşunsuz Benzin(95 oktan) ve Motorin : 01.01.2025-31.12.2026 tarihleri arasında Muğla Dalaman Havalimanı Başmüdürlüğü sınırları içerisinde yer alan pompa istasyonları ve kuvvet santrali, Havalimanı sınırları dışında yer alan Nuri Baba Radar İstasyonuna ait yeraltında ve yerüstünde bulunan mevcut akaryakıt tanklarına İdarenin yükleniciye e-posta, faks, sms, whatsapp vb. iletişim araçları ile bildirmiş olduğu zaman ve miktarlarda teslimi yapılacaktır. İhtiyaç mahallerine ürünlerin teslimatları İdarenin belirlemiş olduğu zaman ve miktarda karşılanmadığı takdirde ,şartname hükümlerine bağlı kalınmaksızın diğer akaryakıt bayilerinden yüklenici namı hesabına akaryakıt ürünleri alımı yapabilir. Bu nedenle meydana gelecek fiyat farkı yükleniciden tahsil edilir. CNG (Sıkıştırılmış Doğalgaz) veya LNG (Sıvılaştırılmış Doğalgaz) : 01.01.2025-31.12.2026 tarihleri arasında Muğla Dalaman Havalimanı Başmüdürlüğü sınırları içerisinde yer alan lojman ısıtma merkezi tanklarına yüklenici, sezon başlangıcında İdarenin yazılı yada sözlü talebine istinaden en geç 24 saat içinde CNG/LNG ikmaline başlayacak olup tüplerin doluluk oranını kendisi takip edecek ve sezon boyunca kesintisiz olarak gaz ihtiyacını karşılayacaktır.
d) İşe başlama tarihi : 01.01.2025

3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 04.10.2024 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : DHMİ Muğla Dalaman Havalimanı Başmüdürlüğü Binası 1.Kat Z25 Nolu Oda Dalaman/Muğla

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:
Petrol Bayiliği/Dağıtıcılığı Lisans Belgesi
Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi
Tehlikeli Madde veya Tehlikeli Atık Zorunlu Mali Sigortası
Toptan Satış / İletim Lisans Belgesi

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

 

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler.

 

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.
a.Kurşunsuz Benzin(95 Oktan) ve Motorin  alımına ilişkin teklif verecek istekliler için her türlü akaryakıt ürünleri alım ve satım işleri,
b.CNG (Sıkıştırılmış Doğalgaz) veya LNG (Sıvılaştırılmış Doğalgaz) alımına ilişkin teklif verecek istekliler için her türlü doğalgaz ürünleri alım ve satım işleri benzer iş olarak kabul edilecektir.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.
14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.
 


Bu sayfa "https://www.muglayenigun.com" internet sitesi üzerinden yazdırılmıştır.
Yazdırılan URL: https://www.muglayenigun.com/bikilan/263225
Tarih: 18-09-24 05:18:51
Paylaş: Yazdır: