Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

BBP İl Başkanı Aydoğan’dan 18 Mart Açıklaması

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyel bir mesaj yayınladı.

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan 18 Mart

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan 18 Mart nedeniyle yayınladığı mesajinda şu görüşlere yer verdi;

“Aziz milletimizin bağımsızlık ve vatan sevgisinin en büyük nişanelerinden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde, kahraman ecdadımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. 18 Mart Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde imkânsızlıkları aşarak yazdığı destanın adıdır. Gözünü kırpmadan vatanı için can veren kahraman Mehmetçiklerimiz, bizlere bağımsız ve güçlü bir ülke bırakmak için mücadele etmiş, “Çanakkale Geçilmez” sözünü tarihe altın harflerle yazdırmıştır.
Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle yâd ediyorum.
Ne mutlu Türküm diyene!”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fethiyespor, evinde Kepezspor'u Mehmet Türkmen'in ilk yarının son dakikalarındaki golüyle
Sıradaki Haber Fethiyespor Evinde Kepezspor’u 1 Golle Devirdi