Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Barcelona – Benfica maçında oruç hassasiyeti

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona ile Benfica arasında oynanan maçta oruç tutan futbolcular için iftar molası verildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona ile Benfica arasında oynanan maçta oruç

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında Barcelona, Portekiz ekibi Benfica’yı konuk etti. Ramazan ayı sebebiyle erken saatte oynanan maçlar için futbolculara özel ilgi gösterilmesi zorunlu kılındı.

Bu kritik maçın da TSİ 20.45’te başlaması ve Barselona kentinde güneşin batmasıyla birlikte ilk düdükten 7 dakika sonra iftar vakti girdi. Fransız hakem François Letexier, 14. dakikada topun dışarı gitmesiyle birlikte oyunu durdurdu ve oyuncuların kenara gitmesini sağladı. Barcelona’da Lamine Yamal ve Ansu Fati, Benfica’da ise mili futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü ile birlikte Zeki Amdouni, oruçlarını açtı.

Futbolculara sağlanan bu imkan sonrası maç tekrar hareket kazandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final aşaması, yarın ve 9 Nisan
Sıradaki Haber UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final heyecanı