Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Zafer Partisi Muğla İl Sekteri Sinan Saki: “Bahçeli siyasi bir figür olmaktan çıkmış ve milletimiz nezdinde ölmüştür”

Zafer Partisi Muğla İl

Zafer Partisi Muğla İl Sekreteri Sinan Saki, son günlerdeki olaylarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Saki, Cumhuriyetin 101. yılında, siyasi erk sahiplerinin toplumda infial yarattığını belirterek, Türk devlet aklı ve geleneklerinin hiçe sayıldığını ifade etti. Gazi Meclis’in hastalıklı zihinler tarafından işgal altında olduğunu söyleyen Saki, Cumhuriyetin kurucu iradesinin ve milletin azminin önemine vurgu yaptı.

Açıklamada Saki şu ifadelere yer verdi:
“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101. yılında sözde siyasi erk sahiplerinin yapmış olduğu açıklamalar, toplumda infial yaratmıştır. Binlerce yıllık Türk Devlet aklı ve gelenekleri hiçe sayılmaktadır. Gazi Mecliste Büyük Türk Milleti ve cumhuriyete adeta savaş açılmıştır. Gazi meclisimiz hastalıklı zihinlerin işgali altındadır. 101 yıl önce Cumhuriyetimiz sarayın istibdat rejimine karşı, kurucu iradenin önderliğinde milletimizin inancı ve kırılmaz azmi ile kuruldu. Atatürk ve silah arkadaşları, ordu bir millet oluşturdu. Bu millet, yıllarca muasır medeniyet seviyesine ulaşmak için çalıştı ve başardı. Ne yazık ki milletimizin kurduğu Cumhuriyet ve kazanımları günümüz istibdat rejiminin sermayesi olmaktadır. Türk Milleti ihanete uğramış; şehit ve gazilerimizin kanı hiçe sayılmıştır, şehit ailelerinin evlerine tekrar ateş düşmüştür” dedi.

“Bahçeli siyasi bir figür olmaktan çıkmış ve milletimiz nezdinde ölmüştür”

Saki, açıklamasına şöyle devam etti:
“Terörist başı apoyu özgürleştirmek ve Gazi Mecliste konuşturmak isteyen ‘hadsiz bunak’ şunu iyi bilmelidir ki; Zafer Partisi tüm ihanet girişimlerinizi engellemeye muktedirdir. Geberen Fetö elebaşı Gülen’den sonra da Bahçeli siyasi bir figür olmaktan çıkmış ve milletimiz nezdinde ölmüştür.
Ülkemize vatandaşlık bağı ile bağlı, T.C Anayasası’na ve ülkenin bölünmez bütünlüğüne sadık etnik kimliğine bakılmaksızın her Türk Vatandaşı devletin sahibidir. Anasının malıymış gibi Türkiye Cumhuriyeti Devletine etnik sahip arayan Özgür Özel, en hafif tabir ile bölücüdür. Gizli ortaklarıyla hazırladıkları 2. ihanet sürecinde kendilerine biçilen rolü oynamaya çalışan Özel ve kurmaylarına Atatürk’ün gölgesinde dahi yer yoktur.
Emperyal güçlerden aldıkları talimatları uygulayan BOP Eş Başkanı, avaneleri ve Atatürk’ün koltuğunu işgal eden kimliksizlerin hesaba katmadığı bir şey var! Öfke ile ayağa kalkan milletimizin azmi ve iradesi 19 Mayıs 1919’da başlayıp 9 Eylül 1922’de bitmemiştir. Kendini yalnız, Vatanı sahipsiz hisseden milletimiz bilmelidir ki günümüzün Kuvây-yi Milliyesi Zafer Partisidir. Bizler var oldukça milletimiz yalnız, vatanımız sahipsiz kalmayacaktır. Atatürk Anadolu’dadır; üniformasını giymiş, Büyük Türk Milletini arkasına almış ve iradesi Zafer Partisinde tecelli etmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Saki, Türk gençliğine seslenerek, Atatürk’ün çağrısını hatırlattı ve Cumhuriyetin kazanımlarını korumak için mücadele etme çağrısında bulundu. Türk milletinin ve gençliğin, bu değerleri savunmada kararlı olacağını vurguladı.