Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Video Galeri
kule reklam
kule reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yenidoğan Çetesi Açıklaması: Elebaşları Tutuklandı


Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları belirtti: “(Yenidoğan çetesi soruşturması) Masum bebeklerin cenazesi ve ailelerinin acısı üzerinden siyaset yapmak vicdan tutulmasından başka bir şey değildir. (Yenidoğan çetesi soruşturması) Birkaç çürük elma yüzünden sağlık camiamızın hırpalanmasına göz yummayız. Masum bebeklerin hayatıyla oynayan bu canilerin bir daha gün yüzü görmemesi için Cumhurbaşkanı olarak ben de konunun bizzat takipçisi olmaya devam edeceğim. (Yenidoğan çetesi soruşturması) Gözünü para hırsı bürümüş fırsatçıların, içerden veya dışardan sistemi sabote etmesine izin vermeyeceğiz. (Yenidoğan çetesi) Devletimiz ilk andan itibaren gereken her türlü adımı atmıştır. Bu barbarlığı yapanlardan hesabı en ağır biçimde hukuk önünde sorulacak.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Özel sağlık kuruluşlarımızın ücretlendirme politikalarıyla ilgili şikayetler alıyoruz. Bunların da üzerine kararlılıkla gideceğimizin bilinmesini istiyorum.” dedi.

Erdoğan, “Türkiye olarak BRICS ile işbirliğimizi samimi bir şekilde geliştirmek istiyoruz. İnşallah Kazan Zirvesi’nin buna vesile olacağına inanıyorum.” ifadesini kullandı.
#haber #sondakika #gündem

———————————————————————–