Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam
Sinem Angay

21-27 EKİM HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Ay İkizler burcun da haftaya başlarken bu hafta iletişim, haberleşme, medya, ticari ilişkiler, alım-satım konuları hayatımızda önem kazanacak. GÜNEŞ-PLÜTO dik açısı hafta içerisinde tüm ilişkilerimiz de güç savaşları ve çıkar çatışmaları yaşayabileceğimizi gösteriyor. Ülkemiz de ve Global anlamda da doğal afetler, askeri krizler ve hareketlilik, ekonomik krizler yaşanabilir. Petrol fiyatlarında artış ve para piyasalarında dalgalanmaları göreceğiz.

GÜNEŞ AKREP burcuna geçecek. Akrepler, Yengeçler ve Balıklar için birçok konuda önümüzdeki bir ay şans ve fırsatlar gelecek.

GELELİM BURÇLARA VE ETKİLERİNE;

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ: Sevgili Koçlar, hayatınızdaki kişiyle bu hafta anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Güç çekişmesinden ve inatlaşmaktan uzak durun. Bu hafta ilişkileriniz için kritik bir dönem olacak. Parasal konular gündeminiz olacak. Spiritüel konuları merak edebilirsiniz. Mistik ve ruhani konular ilginizi çekebilir. Yeni sosyal çevreye girebilir ve yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: Sevgili Boğalar, bu hafta parasal konular gündeminiz olacak. Maddi kazançlarınız aktifleşiyor. Yakın çevreniz ve ailenizle iletişiminiz artacak. Güneş-Plüto açısı ile iş yerinde otorite figürleri ve iş arkadaşları ile tartışmalardan ve inatlaşmalardan uzak durun. Yeni ortaklı bir işe başlamaya açık olduğunuz bir dönem. Sosyalleşeceksiniz. Farklı ortamlar da bulunup sosyal çevrenizi genişletmek isteyeceksiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Sevgili İkizler, Bu haftaya hızlı giriş yapacaksınız. Günlük kısa seyahat planlarınız olabilir. Güneşin Akrep seyrine geçmesi ile birlikte önümüzdeki bir ay kendinize yatırım yapmak isteyeceksiniz.  Sağlıklı beslenmeye geçebilir, spora başlayabilirsiniz. Sağlık konusunda boyun ve boğaz bölgesine, şeker hassasiyetine ve üreme organlarına dikkat edin.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: Sevgili yengeçler,bu dönem sırlarınızı kendinize saklayın. Alınganlık ve şüpheci tavırlarınızdan vazgeçin. İnsan ilişkilerine ve iletişimine dikkat etmeniz gereken bir hafta olacak. Çocuğunuz varsa baskı ve manipülasyon yapmaktan uzak durun. Yeni bir iş teklifi ve fırsatı beklenmedik bir anda gelişebilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: Sevgili Aslanlar, Bu hafta sizlerin sosyal çevresi hareketleniyor.  Bu dönem kendinize vakit ayıracaksınız. Güneş-Plüto açısı iş arkadaşlarıyla yaşanacak krizlere dikkat etmeniz gerekiyor. Trafikte bu hafta sakin kalmaya çalışın.          Kardeşinizin ailesi ile ilgili gündemler gelişebilir. Bu dönem iletişimi doğru yönetmeye dikkat edin. Güneş Akrep seyri ile ailenize ve evinize daha çok vakit ayırmak isteyeceksiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: Sevgili Başaklar, bu hafta Güneş-Plüto açısı ile hayatınızda maddi konular da adaletsizlik yaşayabilirsiniz. Haberleşme ve iletişiminiz bu hafta aktifleşiyor. Aşk hayatınıza, çocuğunuza dair gündemlere ve parasal alanda spekülatif yatırımlara dikkat edin. Bu dönem yakın çevrenizden ve akrabalarınızdan birisi kendine dair bir sırrını saklamanızı isteyebilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ: Sevgili Teraziler, haftaya uzak yerlerden haberler alarak başlayacaksınız. Uzun süredir görüşmediğiniz birisiyle iletişime geçebilirsiniz. Ticari faaliyetleriniz hız kazanacak. İşinizle göz önünde olacağınız bir hafta olacak. Güneş-Plüto açısıyla, aileniz ve babanızla iletişim konularında sakin kalmaya özen gösterin. Ufak kazalara ve yaralanmalara açık olduğunuz bir süreç dikkat edin. İletişimde haklı ve haksızı ayırt etmek isteyeceksiniz. Parasal harcamalarınız artabilir. Spekülatif yatırımlar açısından şanslı olabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP: Sevgili Akrepler, bu hafta parasal konular da giriş ve çıkışlar olacak. Hafta ortasına doğru seyahat planlarınız gelişecek. Sosyal medyaya dair iş planları yapabilirsiniz. Yeni bir dil öğrenimi için eğitim alabilirsiniz. Güneş- Plüto açısında, yakın çevre ve kardeşlerle ilgili çekişme, yönlendirme ve manipülasyon konularından uzak durun. Yakın çevreden birisiyle bir yüzleşme ve hesaplaşma gerçekleşebilir. Güneş burcunuza geçince kendinizi daha özgüvenli hissedeceksiniz. Kasım ayında burcunuzda gerçekleşecek yeni ay ile de uzun zamandır hayata geçirmek istediğiniz konularda adımlar atacaksınız.

YAY VE YÜKSELEN YAY: Sevgili Yaylar,  bu hafta sizlerin ikili ilişkileri aktifleşiyor. Sevdiğiniz insana daha fazla zaman ayırmak isteyeceksiniz. İlişkisi olmayan Yaylar bu hafta yeni birisiyle tanışmak için yeni ortamlara girecek. Parasal konularınız önem kazanacak. Kredi başvurularınız varsa bunlarla ilgili gündemleriniz oluşabilir. Güneş-Plüto açısı, parasal harcamalar konusunda zorluklar getirebilir. Hem kendinize hem de başkalarına bu dönem parasal baskıdan uzak durun. Güneş Akrep burcuna geçerken, sizler kendinizle vakit geçirmek isteyeceksiniz. Kendinizle bazı yüzleşmeleriniz olacak.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, bu hafta sağlık konularınız ön planda olacak. Güneş- Plüto açısı, iş ortamında çıkmazlar olabilir. Bir işiniz bozulabilir. Sevdiğiniz insanlarla vakit geçirmek isteyeceksiniz. Yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Bazı arkadaşlarınızla ilişkileriniz parasal açıdan bozulabilir. Bu dönem olaylar ve durumlar sizlerin kontrolleri dışında gelişebilir. Gelişen şartlara ayak uydurmaya çalışın. Biraz akışta kalmak iyi gelecek. Güneş Akrep burcuna geçerken, gelecek planlarınızı inşa etmek için adımlar atacaksınız.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA: Sevgili Kovalar, bu hafta keyifli etkilerle başlayacak. Kendi hobilerinize yöneleceksiniz. Güneş-Plüto açısı diğer insanlarla iletişime dikkat etmeniz gerekecek. Ani ve dürtüsel tepkilerden uzak durmaya çalışın. Güneş Akrep seyrine geçerken kariyer ve iş hayatınızda sağlam adımlar atacaksınız. İş ve sosyal hayatınızda sizler konuşulacaksınız. İşle ilgili beklentileriniz varsa çeşitli şans ve fırsatlar gelebilir. Aileniz ve ebeveynlerinize vakit ayırmanız gereken zamanlar olacak.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK: Sevgili Balıklar, bu hafta ev, aile ve yuva konularınız önem kazanıyor. Aşka, keyfe, sevdiğiniz insanlara vakit ayıracaksınız. Güneş-Plüto açısı para ile ilişkilerde dikkat etmeniz gerekecek. Bu dönem parasal konular da iş yaptığınız insanlarla çıkarcılık ve anlaşmazlıklardan uzak durun. İşten beklediğiniz para konusunda hakkınızı almadığınızı düşünebilirsiniz. Güneş Akrep burcuna geçince hukuki konularda adımlar atabilirsiniz. Seyahatleriniz hız kazanacak. Yeni bir dil öğrenebilirsiniz. Farklı kültür, farklı şehir ve ülkelere bu dönem tatil planları yapabilirsiniz.

                                                                                   TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE, SEVGİYLE KALIN…

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER