Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Milas Belediyesi’nin eğitime desteği sürüyor

Milas Belediyesi eğitim alanındaki

Milas Belediyesi eğitim alanındaki hizmetlerine devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Milas Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte ödev destek ve beceri kurslarını hayata geçirdi.

Öğrencilerin eğitim alanındaki başarılarına katkı sunmak için Milas Belediyesi tarafından ücretsiz olarak açılan ödev destek ve beceri kurslarına kayıt yaptıran 5- 6- 7 ve 8. sınıf öğrencileri için ders zili çaldı.

2-3 ve 4. sınıf öğrencileri için kayıtlar başlıyor…

Ödev destek ve beceri kurslarına gösterilen yoğun ilgi ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda 2-3 ve 4. sınıf öğrencileri için de kayıt başvuruları başlıyor. Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’ne bağlı kültür birimi bünyesinde hizmet verilen ödev destek ve beceri kurslarında Çocuk Kütüphanesi’nde Türkçe, İngilizce, Almanca, Matematik; Atatürk Kültür Merkezi’nde ise Yaratıcı Drama ve Müzik branşlarında eğitim veriliyor.

Ödev destek ve beceri kurslarına kayıt yaptırmak isteyen 2-3 ve 4. sınıf öğrencileri Milas Belediyesi Çocuk Kütüphanesi’ne başvuru yapıp (0252) 512 33 02 no’lu iletişim numarasından detaylı bilgi alabilecek.