Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

MUTSO’da, 2024 yılı ekonomisi değerlendirildi

MUTSO aylık olağan meclis

MUTSO aylık olağan meclis toplantısına katılan Yeminli Mali Müşavir Dr. Güneri GÖZÜAÇIK, meclis üyeleri ve meslek komite başkanlarına 2024 yılı ekonomi değerlendirmesi ve yeni yıl beklentileri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclisi 2022-2026 döneminin 25 ve 26’ıncı toplantısını birleştirilmiş olarak gerçekleştirdi. 11 Ekim Cuma günü MUTSO hizmet binasında, Meclis Başkanı H. Koray Özcan divan başkanlığında Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya, Yeminli Mali Müşavir Dr. Güneri Gözüaçık konuk oldu.

Toplantının ilk oturumunda bir sunum gerçekleştiren Dr. Güneri Gözüaçık, 2024 yılı ekonomi değerlendirmesi ve yeni yıl beklentileri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından Dr. Gözüaçık meclisten gelen soruları yanıtladı.

Meclis toplantısının ikinci oturumunda gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından; Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Yönetim Kurulunun aylık faaliyetlerine ilişkin sunumunu gerçekleştirdi. Toplantı meslek komite başkanlarının yaptığı çalışmalarla ilgili meclise bilgi vermesi, bu çalışmalarla ilgili dilek ve temennilerde bulunması ile sona erdi.