Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Sıtkı Koçman anılıyor

Kurulduğu yıldan itibaren Muğla

Kurulduğu yıldan itibaren Muğla Üniveristesi’ne çok büyük katkılar sunan ve daha sonra üniversiteye adı verilen hayırsever işadamı merhum Sıtkı Davut Koçman, Sıtkı Koçman Vakfı ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından düzenlenen çeşitli tören ve etkinliklerle vefatının 19. Yıldönümünde anılıyor. Koçman’ı anma etkinliği 14 Ekim Pazartesi günü  saat 10.00’da Muğla Sıtkı Kaçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonunda gerçekleştirilecek.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak anma programında ilk olarak Sıtkı Davut Koçman Belgeseli sunulacak.

Programın açılış konuşmaları Sıtkı Koçman Vakfı Başkan Yardımcısı Mustafa Acar ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar tarafından yapılacak.

Açılış konuşmaların ardından MSKÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hamit Yokuş tarafından piyano dinletisi sunulacak.

Ardından Sıtkı Davut Koçman 3. Ulusal Resim Yarışması’nın ödül töreni Yarışma Koordinatörü Doç. Abdullah Cem Özal’ın açılış konuşmasını yapılacak ve yarışmada dereceye girenlere ödülleri verilecek, resim sergisinin açılışı yapılacak. Sergi 26 Ekim 2024 tarihine kadar açık kalacak.