Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Başkan Aras’tan kamyonculara müjde! Park yeri sorunu çözüldü

Muğla Şoförler ve Otomobilciler

Muğla Şoförler ve Otomobilciler Odası, uzun süredir park yeri bulmakta yaşadıkları sorunların çözümü için Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Arif Özer açıklamada, şehrin alt kısmında kalan ve itfaiye sokağı çevresinde yıllarca görüntü kirliliği yaratan alanın, kamyoncu ve tır şoförleri için dinlenme yeri olarak kullanıldığı belirtildi. “Muğla’da geçim kaynağımızı güvenle bırakabileceğimiz bir alanımız vardı,” diyen esnaf, 2015 yılına kadar bu alanı kullandıklarını, ancak bina yapılacağı gerekçesiyle buradan çıkarıldıklarını hatırlattı.

Bugün ise Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin, kamusal menfaati gözeten bir anlayışla bu sorunu çözdüğünü vurgulayan Özer, özellikle Belediye Başkanı Ahmet Aras’a, Genel Sekreter’e, Ulaşım Daire Başkanı’na ve Terminaller Şube Müdürü’ne teşekkür etti. “Esnaf için el ele, her zaman daha ileriye” diyerek birlik içinde hareket ettiklerini belirten kamyoncu esnafı, yeniden güvenli bir alan kazanmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.