Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

BASK ve Birlik Sağlık Sen: “Muğla İl Sağlık Müdürlüğü hatasından döndü”

Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları

Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) ve Birlik Sağlık Sen Muğla İl Başkanı Abdullah GÜL, Muğla İl Sağlık Müdürlüğü’nün son kararıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. GÜL, “Muğla İl Sağlık Müdürlüğü hatasından döndü” dedi.

GÜL, “Geçtiğimiz günlerde Yatağan Devlet Hastanesi’nde sterilizasyon sertifikalı tek hemşirenin il sağlık müdürlüğüne görevlendirme haberini kamuoyuyla paylaşmıştık. Verilen mücadele ve çıkan haberler karşılığında il sağlık müdürlüğü alınan kararı tekrar gözden geçirmiş ve görevlendirme iptal edilmiştir. Personel asıl görev yeri olan Yatağan Devlet Hastanesinde göreve başlamıştır” dedi.

Gül, bu tür görevlendirmelerin yapılırken vatandaşın sağlığının ve kamunun yararının göz önünde bulundurulması gerektiğini vurguladı. Sağlık Müdürü Ali Burak Mülayim’in de yapılan görüşmelerde daha hassas bir yaklaşım sergileme talimatı verdiğini dile getirdi.

Açıklamalarına devam eden Gül, BASK olarak her türlü yanlış ve hukuksuzluk karşısında durduklarını, doğrunun yanında olduklarını ifade etti. İl Sağlık Müdürü Mülayim’in halk sağlığı açısından önemli bir karar aldığını vurguladı.