Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Psikolojik Danışma Merkezi ve Gasilhane  hizmete açıldı

Fethiye Belediyesi’ne bağlı Psikolojik

Fethiye Belediyesi’ne bağlı Psikolojik Danışma Merkezi ve yeni inşa edilen gasilhane hizmete açıldı.

Yapımı tamamlanan gasilhanede erkek ve kadın cenaze yıkama birimi, cenaze yakınlarının dinlenme ve bekleme odası, 2 ayrı mescit, lavabo ve morg yer aldı.

Sağlık Müdürlüğü bünyesinde, öncelikle Fethiye Belediye personeli ve ailelerine, daha sonra ilerleyen süreçte ise vatandaşlara da hizmet verecek olan Psikolojik Danışmanlık Merkezi faaliyete geçti.

Fethiye Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürü Ahmet Demir, gasilhane ve danışmanlık merkezi hakkında katılımcılara teknik bilgiler verdi.

Gasilhane ve Psikolojik Danışma Merkezi’nde incelemelerde bulunan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; “Fethiye’mizi daha güzel bir yer haline getirmek için büyük fedakârlıklarla çalışırken hem fiziksel, hem de ruhsal olarak çok yıpranan emekçi kardeşlerimiz, bu yorgunluklarını hafifletebilmek amacıyla Psikolojik Danışmanlık Merkezi’mizden yararlanabilecekler. Psikologumuz, öncelikli olarak belediye personelimize ve ailelerine, ilerleyen süreçte ise randevulu ve belirli bir program dahilinde olmak kaydıyla, desteğe ihtiyaç duyan yurttaşlarımıza burada hizmet verecek. Diğer yandan; sevdiklerimizi son yolculuklarına uğurlarken hepimizin ihtiyaç duyduğu gasilhaneyi de hizmete açtık. Bu mütevazı ama gerekli adımlarla, ilçemizde yaşayan tüm yurttaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarına dokunmayı ve sıkıntılı zamanlarında yanlarında olmayı amaçlıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından, Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve gasilhane dualarla hizmete açıldı.