Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

MEAH’ta ilk Yandal Asistanı Dr. Aslı Alkan Yoğun Bakım Uzmanı oldu

Muğla Eğitim ve Araştırma

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yandal uzmanlık eğitim programı kapsamında ilk yoğun bakım uzmanını yetiştirdi. Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Yoğun Bakım Bilim Dalında uzmanlık eğitimi alan Dr. Aslı Alkan, başarılı bir eğitim sürecinin ardından yoğun bakım uzmanı oldu.

Dr. Aslı Alkan, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yandal uzmanlık programına katılan ve yoğun bakım bilim dalında eğitimini tamamlayan ilk araştırma görevlisi oldu. Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı’nda Prof. Dr. Bakiye Uğur başkanlığında 1 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilen sınav, çeşitli üniversitelerden gelen seçkin akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşti.

Sınav jürisinde yer alan isimler arasında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Gönül Tezcan Keleş, 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Necati Gökmen, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Uzmanı Doç. Dr. Canan Gürsoy ve Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Özlem Şengören Dikiş bulundu.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, Dr. Aslı Alkan’ı yoğun bakım uzmanlığına adım atmasından dolayı tebrik ederken, kendisine meslek hayatında başarılar diledi.