Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Kadem Mete’den stadyum açıklaması

Depreme dayanıksız olduğu yönünde

Depreme dayanıksız olduğu yönünde verilen rapor sonucu yıkılan Muğla Atatürk Stadyumu’nun yerine yeni bir stadyum çalışması devam etmekte. Konuya ilişkin Muğla AKP İl Milletvekili Kadem Mete açıklamada bulundu.

Kadem Mete açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Muğla’ya yakışır bir stadyum yapmak için gerek bakanlık yetkililerimiz gerekse de Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak ile yoğun mesai içerisinde bir takım görüşmeler yaptık. Neticede, Muğla’mız için çok özellikli, bir üst ligin dahi kriterlerini de taşıyan bir stat inşası için çalışmalarımızı başlattık. Bu kapsamda Menteşe Belediye yetkililerine proje sunulmuştur. Burada Menteşe Belediyesi bir taraftan başvuru yok derken, diğer taraftan da projeyi incelediklerini ve proje yetkililerine eksiklerin bildirildiğini, sürecin hızlı ilerlemesi adına çaba sarf ettiklerini ifade etmiştir. Bahsi geçen ve yerine getirilmesi istenen 3 eksiklikten 2 tanesi proje yetkilileri tarafından giderilmiştir. Bunun yanında yapılan açıklamada “Muğlaspor’a her zaman en güçlü desteği verdiğimiz gerçeğinin altını çizmek isteriz.” denilmiştir. Oysa ruhsat izni için yerine getirilmesini istenen bir diğer şart Muğlaspor’un gelir kaynaklarından birinin kesilmesine yol açmaktadır. Ortada böyle bir çelişki vardır” dedi.

180 milyonluk yatırım

Mete son olarak şu ifadeleri kullandı:

“Burada yapılması gereken ve aslolan Muğla’mıza kazandıracağımız 180 milyon
civarındaki bir yatırım için herkesin elinden gelen kolaylığı sağlamasıdır. Biz bu süreçte
üzerimize düşen her türlü sorumluluğun gereğini yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Tartışmaların değil ilimize kazandıracağımız projelerin peşinde olacağız. “