Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Hacı Hüseyin Nizamoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Muğla siyaseti ve iş

Muğla siyaseti ve iş dünyasının tanınan simalarından Hacı Hüseyin Nizamoğlu (95) hayata veda etti. Nizamoğlu, bugün öğle namazından sonra Kurşunlu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Eski Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Muğla’nın tanınan ve sevilen simalarından merhum Halilibrahim Nizamoğlu’nun babası, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hilal Nizamoğlu Solmaz ve Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Nizamoğlu’nın dedesi, Hamle Gazetesi Sahibi Hayati Nizamoğlu’nun babası, Hedef Kırtasiye Sahibi Mehmet Arıtkan’ın kayınpederi, Muğla siyasetinin renkli isimlerinden, Hamle Gazete ve Matbaasının kurucularından Hacı Hüseyin Nizamloğlu (95) yaşama veda etti. Hacı Hüseyin Nizamoğlu, bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Nizamoğlu, Salı gecesi hayata gözlerini yumdu.
Hacı Hüseyin Nizamoğlu, dün öğle namazından sonra Kurşunlu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Eski Mezarlığı’nda toprağa verildi. Nizamoğlu’nu son yolculuğuna, Muğla İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Menteşe Belediyesi Eski Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, AK Parti Eski Milletvekili Aydın Ayaydın, AK Parti Muğla Eski Milletvekili Seyfi Terzibaşıoğlu, CHP Muğla Eski Milletvekili Süleyman Girgin, daire müdürleri, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu ve meslek örgütleri başkanları, yakınları ve çok sayıda vatandaş uğurladı.