Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Özgü Çelikkol,  Yücelen’de hasta kabulune başladı

Op.Dr Özgü Çelikkol, Yücelen

Op.Dr Özgü Çelikkol, Yücelen Hastanesi’nde halsa kabulüne başladı. Çelikkol, Uzmanlık eğitiminin ardından ilk olarak Muğla Devlet Hastanesi ve ardından Özel Yücelen Hastanesi’nde görev yaptı. Kısa bir süre kendi polikliniğini açan ve sonrasında Almanya’da da eğitim alan  Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özgü Çelikkol tekrar Muğla Yücelen Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Yücelen sağlık ordusuna katılmaktan onur duyduğunu belirten Çelikkol: “  Toplumun yapı taşlarından biri olan kadının sevdiklerine verdiği önem kadar kendine de önem vermesi gerekir. Bu nedenle bayanların düzenli olarak jinekolojik muayenelerini yaptırması ve sağlıklarını koruması çok önemli. Kadın hastalıkları ve doğuma dair tüm tedavilerin yanında cinsel terapi, vajinismus, genital kozmetik jinekoloji, estetik alanında da  hizmet vermekteyiz. Kadın hastalıkları ve doğumla ilgili her türlü problemde sizlerin yanındayız” dedi.

Çelikkol’un tıbbi ilgi alanları şöyle: Gebelik,Doğum,Genital Estetik,Genital Kozmetik,Vajinismus ve Cinsel Terapi,Genital Lazer Tedavileri,Kısırlık Tedavisi,Jinekolojik Tedaviler,Ürojinekolojik Tedaviler,Menapoz Tedavisi ve Takibi,Kürtaj,Bebeklerin hayata adaptasyonunu kolaylaştıran Suda Doğum,