Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Büyükşehir’de değişim sürüyor!

Ahmet Arasn’ın, 31 Mart

Ahmet Arasn’ın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından Büyükşehir İdari Yapısında değişiklikler hızlı bir şekilde başladı ve devam ediyor. Büyükşehir’de bugüne kadar 6 daire başkanı değişirken, 3 de yeni daire başkanlığı kuruldu.

Büyükşehirde ilk olarak genel sekreter değiştirildi.  Birsen Kocataş yerine Genel Sekreter olarak Tayfun Yılmaz atandı. Ardından Marmaris Belediyesi’ndeki görevinden ayrılan Ali Zağlı Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi.

Daha sonra peşisıra; Destek Hizmetlerinde Halis Kabaş’ın yerine Cihan Şahin, Çevre Koruma Daire Başkanı Aylin Giray yerine Cihan Dündar, Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanı Deniz Yaşar yerine Süleyman Soydemir, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Emin Madran yerine Onur Demirtaş getirildi. Son olarak Muğla Büyükşehir Belediyesi Toplu Kara Taşıma Şube Müdürü Süleyman Özdemir, Emre Tümer’in yerine Ulaşım Daire Başkanı olarak atandı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Taner Yiğit görevine ek olarak Özgür Akdağ yerine, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına vekaleten atandı.

Öte yandan; Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi kurularak Özge Demirel daire başkanı olarak atandı. Dış İlişkiler Daire Başkanlığı kuruldu, başkanlığa Celal Cem Dengiz getirildi. İlçe Hizmetleri İkinci Bölge Daire Başkanlığı kurularak başkanlığa Durmuş Ali Öztürk atandı.