Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Midtown’da Rotanı Geleceğe Çevir Yaz Staj Programı başlıyor

Midtown Alışveriş ve Yaşam

Midtown Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Rotanı Geleceğe Çevir Staj Programı ile orta okul ve lise öğrencilerine kapılarını açıyor.

İlki 8 Temmuz’da başlayacak ve 4 ayrı gruptan oluşacak program, ortaokul ve lise öğrencilerine benzersiz deneyimler sunacak. Eylül’e kadar sürecek Rotanı Geleceğe Çevir Staj Programı’na katılmak isteyen öğrenciler başvurularını ‘’ik@midtown.com.tr’’ e-mail adresine gönderebilecekler.

Program kapsamında gençlerin kariyer yolculuklarına destek olmayı amaçlayan Rotanı Geleceğe Çevir Yaz Staj Program’ı geleceğin girişimcilerine benzersiz bir fırsat sunuyor. Meslek ve üniversite seçiminde rehberlik yaparak gençlerin potansiyellerini en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olacak olan bu program, geleceğe umutla bakmak isteyen ortaokul ve lise öğrencilerinden oluşacak.

Midtown’un geleceğe yönelik bu önemli staj programıyla, genç girişimcilerin vizyonlarını genişletmek ve başarıya ulaşmalarını desteklemek hedefleniyor. Meslek seçimlerine doğru yönlendirmeler yaparak gençlerin potansiyellerini keşfetmelerine olanak tanıyan bu program, gençlerin hayallerine bir adım daha yaklaşmalarını sağlayacak.

Rotanı Geleceğe Çevir Yaz Staj Programı ile öğrenciler; kariyerleri ve eğitim hayatları konusunda bilinçlenirken aynı zamanda farklı departmanlarla bir araya gelerek deneyim kazanma fırsatı bulacaklar.

UYGULAMALI STAJ PROGRAMI

Bu yıl öğrenciler program kapsamında sürprizlerle dolu deneyimler yaşayacakları 4 farklı gruba ayrılacaklar. Teorik ve pratik deneyimlerini arttırmaya yönelik alacakları temel eğitimlerin ardından, staj programı sonunda geliştirecekleri projeler ile eğitimlerini uygulamalı olarak hayata geçirme şansına sahip olacaklar.

İlk öğrenci grubunu 8 Temmuz’da misafir edecek olan Rotanı Geleceğe Çevir Staj Programıyla öğrenciler; akademik, sosyal, yaratıcı ve sanatsal gelişimlerini arttırma fırsatı yakalayacaklar.

2023 yılında kırk beş gün süren ve elliden fazla öğrencinin katılımıyla keyifli ve öğretici geçen programa bu yıl yüzden fazla öğrencinin katılımı bekleniyor.

Midtown gençlere sunduğu destek ve rehberlik ile rotasını geleceğe çevirmek isteyen genç girişimcileri bekliyor.

Midtown Alışveriş ve Yaşam Merkezi haftanın her günü 10:00 – 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Zengin marka karmasıyla her zevke hitap eden Midtown’da alışveriş keyfi gece yarısına kadar devam ediyor.