Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Metin Uca’nın menajerinden açıklama: Kritik 24 saati atlatmayı bekliyoruz

Trafik kazası geçiren televizyon

Trafik kazası geçiren televizyon programcısı ve sunucusu Metin Uca’nın menajeri, Uca’nın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Televizyon programcısı ve sunucusu Metin Uca, trafik kazası geçirdi. Uca’nın menajeri Kübra Kalem Baykara, yaptığı açıklamada “2 saat süren zorlu ve riskli operasyon başarılı geçti. Kritik 24 saati atlatmayı bekliyoruz. Kalıcı hasar olmamasını diliyoruz” dedi.

Uca’nın sağlık durumuna ilişkin son bilgileri aktaran menajeri Baykara, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Baykara, paylaşımında, “Dostlarımıza ve sevenlerimize son durum açıklaması: Kritik 24 saati atlatmayı bekliyoruz. Kalıcı hasar olmamasını tüm kalbimizle diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Baykara’nın açıklaması şöyle:

“3 Kasım saat 15.15’te geçirdiğimiz trafik kazasına sebebiyet veren şah damar tıkanıklığı ve pıhtı nedeniyle dün aksam canım Metin Uca’yı acil operasyona aldılar. 2 saat süren zorlu ve riskli operasyon başarılı geçti. Kritik 24 saati atlatmayı bekliyoruz. Kalıcı hasar olmamasını tüm kalbimizle diliyoruz. Canım Metinimiz seni çok seviyoruz. Benim dışımda verilen bilgilere itimat etmeyiniz. Gerekli açıklamayı gelişmeler oldukça bu hesaptan yapacağım.”