Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

YATAĞAN MİLLİ EMLAK  ŞEFLİĞİ TARAFINDAN TAŞINMAZ KİRAYA VERİLECEK

İLAN YATAĞAN MİLLİ EMLAK

İLAN

YATAĞAN MİLLİ EMLAK  ŞEFLİĞİ

2886 SAYILI KANUNUN 45. MADDESİ UYARINCA   KİRALAMA İHALESİ YAPILACAK TAŞINMAZ

Yukarıda yeri ve nitelikleri belirtilen Hazineye ait   Taşınmazın içinde bulunan binanın 4. katı  (114 m²) işyeri olarak 3 yıllığına     2886 sayılı Kanunun 45. Maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile kiralama  ihalesi  yapılacaktır.

       1- İhale yukarıda belirtilen tarih ve saatlerde Yatağan Milli Emlak Şefliğinde İhale Komisyonu tarafından  yapılacaktır.

2-İhalelere iştirak etmek isteyenler, geçici teminatı yatırdıkları dair belgeyi(tedavüldeki Türk parası mevduat veya katılım bankaları tarafından verilen banka teyit yazısı ile birlikte 2886 sayılı kanunun  26. Ve 27. Maddesine uygun hazırlanmış ve süresiz limit içi banka teminat mektupları ve Hazine  Müsteşarlığınca ihraç edilen  Devlet İç Borçlanma  senetleri veya bu senetleri yerine düzenlenen belgeler.) Nüfuz cüzdanı aslı veya tasdikli örneği ile tebligat için  Türkiye’deki adreslerini gösterir belgeyi, Yasal yerleşim yerini gösterir belgeyi vekalet katılacakların noter tasdikli vekaletnameyi  ihale saatine kadar İhale Komisyonuna teslim etmeleri gerekmektedir.

3- Özel Hukuk Tüzel kişilerin ise yukarıda belirtilen belgelere ek olarak İdare merkezlerinin bulunduğu  yer mahkemesinden  veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya  benzeri mesleki kuruluştan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış  Sicile kayıtlı olduğuna dair  belge ile faaliyet belgesi Tüzel Kişilik adına  ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişinin noter tasdikli yetki belgesi ile birlikte imza sirkülerini  ihale saatine kadar  ihale komisyonuna teslim etmeleri gerekmektedir.

4- İhale komisyonuna belgelerin aslı veya noter tasdikli  suretleri ibraz edilecektir.

5-Şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde  Yatağan Milli Emlak Şefliğinde ücretsiz olarak görülebilir.

6-Postayla yapılacak müracaatlarda teklifin  2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 37. Maddesine  uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce İhale Komisyonuna ulaşması şarttır. Postadaki gecikmelerden idare ve İhale Komisyonu sorumlu değildir..

7-Kiralama ihalesi  sonucunda oluşan ilk yıl kira bedeli peşin ödenebileceği gibi en az ¼  peşin  geri kalanı  3(üçer) aylık dönemler halinde  4 (dört) eşit taksitle ödenebilir. Diğer vergi resim ve harçlar ile kesin teminat bedeli peşin ödenecektir

8- Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

9- Türkiye genelindeki ihale bilgileri  http://www.milliemlak.gov.tr.  ve https://mugla.csb.gov.tr adresinden  takip edilebilir. İrtibat Tel: 0252 572 51 01

        İLAN OLUNUR.