Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Özgür Özel’e, Muğla’dan Destek Kareleri

Genel seçimlerin ardından başlayan

Genel seçimlerin ardından başlayan ‘değişim’ tartışmalarının baş aktörlerinden biri olan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, kritik kurultay öncesi genel başkan adaylığını açıkladı. Muğla’dan ise milletvekilleri, belediye başkan yardımcısı, eski il başkanı gibi isimlerin, Özel ile fotoğraf karesine girmesi dikkat çekti.

Türkiye’de 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta gerçekleştirilen genel seçimlerin ardından CHP’de başlayan ‘değişim’ tartışmaları devam ediyor. Bu süreçte, ‘değişim’ mesajlarıyla öne çıkan isimlerinden biri olan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Genel Merkez’de düzenlediği basın toplantısıyla genel başkan adaylığını resmen açıkladı. Özel, “CHP’yi iktidar yapmak için genel başkanlığa adayım” dedi.

Özel’i destekleyen milletvekilleri, MYK üyeleri ve Özel’in eşi Didem Özel ile kızı İpek Özel de açıklamayı izlemek üzere CHP Genel Merkezi’nde hazır bulundu.
Muğla’dan ise CHP Milletvekileri Cumhur Uzun ile Süreyya Öneş Derici, Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güven, CHP Eski İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Adem Zeybekoğlu Özgür Özel ile birlikte fotoğraf çektirdiler.