Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

CHP Yatağan İlçe Binası Yeni Yerinde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yatağan İlçe Başkanlığının ilçe binası Yatağan Belediyesi’ne ait olduğu ve kira süresi bittiği gerekçesiyle tahliye edilmişti. CHP Yatağan ilçe binasının yeni yeri bugün gerçekleşen tören ile açıldı.

CHP Yatağan ilçe binası Konak Mahallesi Nevzat Özsoy Caddesine taşınan yeni yerinde Milletvekili Cumhur Uzun, Gizem Özcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Bodrum, Milas Belediye Başkanları, İl Başkanı Hüseyin Erol, İlçe başkanları, CHP eski milletvekilleri ve partililerin katılımıyla açıldı.

Açılış konuşmasını yapan CHP Yatağan İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, konuşmasında “Biz bir çınarız. Bu çınarı kimsenin yerinden söküp atmaya gücü yetmez çünkü biz insandan yanayız, haklıyız” İfadelerini kullandı.

Kemiksiz devamında şunları söyledi; “Bu bina bizim sahada daha güçlü, sokakta daha planlı olmamıza vesile olacak. Halkın iktidarını kurmak, geleceği planlamak üzere herkesin 7/24 çalışıp üretebileceği bir mekan olarak tasarladık.

Umut ediyoruz ki hep birlikte 45 bin Yatağanlıya hediye ettiğimiz yeni yönetim anlayışının bir başkasını, önümüzdeki dönemde yine hep birlikte, başta Yatağan’da büyük bir emek ortaya koyarak, milletimizin layık olduğu bir dönemi ve bir yönetim anlayışını hediye edeceğimizin de ışığıdır.
Biz halkın partisiyiz ve 100 yıldır demokrasiyi bu ülkeye getirmek için çaba harcayan bir partiyiz. CHP’li olmak sıradan bir partili olmanın çok ötesindedir. Biz, tarihin bize yüklediği bir sorumluluğun altındayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları cumhuriyeti kurduğunda, bütün mazlum ülkelerin cumhuriyete geçtiğini görüyorsunuz. Bizim devrimimiz sıradan bir devrim değil, mazlum ülkelerin önünü açan bir devrim.
Bu güzel binada herkesin sorunlarını çözmeye kilitlenecek arkadaşlarımız. Onların uzun zamandır yapamadıklarını, bizim belediye başkanlarımız yapıyor. Harcadığımız her kuruşun hesabını veriyoruz. Biz güzel, ahlaklı, kavgadan uzak bir siyaset anlayışını hayata geçireceğiz. Biz bir çınarız. Bu çınarı kimsenin yerinden söküp atmaya gücü yetmez çünkü biz insandan yanayız, haklıyız. Dünyada en köklü siyasi partilerden biri CHP’dir”