Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

VEKİL ERGUN’DAN TANJU ÖZCAN’A: “BİRİLERİ SENİ OYUNA GETİRMİŞ”

Bolu Belediye Başkanı Tanju

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın katıldığı bir televizyon programında “Meral Hanım, maalesef Mansur Bey’in oyununa geldi” sözlerine, İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun’dan tepki geldi. Milletvekili Ergun Özcan’a, “Anlaşılan birileri seni ‘oyuna’ getirmiş” dedi.

CHP’den kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı bir televizyon programında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Özcan, “Meral Hanım, maalesef Mansur Bey’in oyununa geldi. Olay bu. Mansur Yavaş önce Meral Akşener’in adaylık teklifini kabul etti, Meral Hanım da ‘masadan kalkıyorum, kendim yürüyeceğim’ dedi. Sonra en geç saatte, Kılıçdaroğlu için ‘yanındayız’ tweetini atan Mansur Yavaş’tı. Açık olarak bunları konuşmak lazım” ifadelerini kullandı.

ERGUN’DAN ÖZCAN’A TEPKİ GELDİ

Özcan’ın açıklamalarının ardından İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ergun, “Anlaşılan birileri seni ‘oyuna’ getirmiş Sayın Tanju Özcan başkan. Haber kaynaklarını gözden geçir” dedi.
Haber: Esma Turan