Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

ASLANTUĞ: “CHP’NİN BASKISINA, YSP’NİN TASARRUFUNA RAĞMEN…”

Türkiye İşçi Partisi’nden (TİP)

Türkiye İşçi Partisi’nden (TİP) Muğla milletvekili adayı olan fakat seçilemeyen Mehmet Aslantuğ, seçimin ardından Muğla seçmenine teşekkür ederek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Yeşil Sol Parti (YSP) ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Oyuncu Mehmet Aslantuğ, Muğla’da TİP’ten birinci sıra milletvekili adayı oldu. Yüzde 5,6 ile 39 bin 387 oyda kalan Aslantuğ, Meclis’e giremedi.
Aslantuğ, seçimin ardından sosyal medya hesabından CHP ve YSP hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Aslantuğ’un, 5 maddelik açıklaması şöyle;
“1)Doğduğum / Doyduğum (Mideyi baglar) bir şehir olarak değil elbette; ama, ilk gördüğüm tarih Haziran / 1978’den itibaren; zihnime de, gönlüme de, dilime de mühürlüsün.
2) CHP’nin “Oylar boşa gider” baskısına, YSP’nin “Niye çekileyim arkadaş” diyen tasarrufuna rağmen, 40.000 üzerinde iltifat etmiş gönüllere, hem teşekkür borcum var, hem de birkaç cümlem…
3) Siyaseti meslek olarak görenlerden olmadığım malum. Dolayısıyla hüsran da yasamıyorum, mutsuzluk da…
4) Geçmişteki bilgi ve gözlemlerimle doğrulanan tecrübem şudur: İttifaklara rağmen her yapıyı besleyen siyasi hedefler, korkular, endişeler, hırslar var. Anlıyorum şüphesiz; ama beni aşan bir duygudur.
5) Ömrümün sonuna kadar; bir aktör evlat, bir yönetmen ağabey olarak yanındayım. Derdin derdimdir, sesin de sesim, eylemim”

Haber : Halil Eğriboyun