Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

DİŞ HEKİMLERİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Muğla Diş Hekimleri Odası’nın

Muğla Diş Hekimleri Odası’nın Menteşe, Kavaklıdere, Ula ve Yatağan’daki üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemekte Oda Başkanı Doruk Alp, göreve geldiği günden bugüne gerçekleştirdiği ve projelendirdiği çalışmaları anlattı.

Muğla Diş Hekimleri Odası’nın Menteşe, Kavaklıdere, Ula ve Yatağan’daki üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe; Eczacılar Odası Başkanı Serkan Tekin ve TDB Merkez Yönetim Kurulu üyesi Barış Baykara’da katıldı.

Muğla Diş Hekimleri Odası’ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Menteşe, Kavaklıdere, Ula ve Yatağan ilçelerimizdeki değerli meslektaşlarımızın katılımıyla birincisini gerçekleştirdiğimiz, ‘Birlikte güçlüyüz’ temalı yemekli toplantımızda, Oda Başkanımız Sayın Doruk Alp tarafından, mevcut yönetimimizin göreve geldiği günden bugüne gerçekleştirdiği/projelendirdiği faaliyetlerle ilgili bir sunum da yapıldı.

Sohbet havasında geçen ve üyelerimiz tarafından dilek ve önerilerin de paylaşıldığı toplantıda, TDB Merkez Yönetim Kurulu üyesi Sayın Barış Baykara da deprem bölgesi ile ilgili izlenimlerini bizlerle paylaştı. Oldukça samimi ve verimli bulduğumuz bu toplantı da katılımın yüksek olması, akşamın kayda değer notlarındandı.

Bu vesileyle katılım gösteren her meslektaşımıza teşekkür ediyor, diğer ilçelerimizdeki meslektaşlarımızla da en kısa sürede buluşacağımızı belirtiyoruz.”