Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

YETKİN BELCİ, MHP’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Muğla’da Mali Müşavir Yetkin

Muğla’da Mali Müşavir Yetkin Belci, Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Muğla’nın Köyceğiz İlçesi’nde yaşayan Mali Müşavir Yetkin Belci, 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı için Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nde başvurusunu yaptı.

Türmob ve İstanbul Mali Müşavirler odası üyesi Serbest Muhasebeci Mali Müşavir, Muğla’da Ağır Ceza Mahkemesi, Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırmacı ve İzmir Bölge kurulunda Bilirkişi listesinde yer alan, aynı zamanda Kamu Gözetimi Kurumu Listesinde Bağımsız Denetçi lisansı olan, FAC( Fraud corparation Audit )Bağımsız denetim Şirketi Muğla İl temsilcisi, Uluslararası Bağımsız Denetçiler Derneği Disiplin Kurulu üyesi Yetkin Belci, bağımsız denetçiler ile ilgili ayrıca engelli vatandaşlar için projeleri ile ilgili süreç içinde açıklama yapacağını belirtti.

Belci, “Önemli olan kim adaylığa seçilir ise seçilsin MHP Milletvekili adaylarının görevini layıkıyla yerine getireceğine Milletimizin ve seçim bölgesi olan Muğla Halkımızın şüphesi olmasın, 28. Dönem Milletvekili Aday Adayları birbirinden değerlidir, hepsini ayrı ayrı yürekten  tebrik ederim, bu yolda kutlu davamız hayırlı olsun. Sayın Başkanımız Devlet Bahçeli dediği üzere ‘2023’e doğru aday belli karar net’ ifadesini bir kez daha tekrarlamak isterim.”