Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

KANSERİ YENDİ, KİTAPLARINI OKURLARI İLE BULUŞTURDU

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde yaşayan

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde yaşayan ve 2017 yılında yakalandığı kanseri yenen 31 yaşındaki Ömer Kırlı, çocukluk hayali olduğunu söylediği kitaplarını okurlarıyla buluşturdu.

Menteşe’de yaşayan Ömer Kırlı, 2017 yılın kansere yakalandığını ve zor bir süreçten geçirdikten, sonra normal yaşantısına kanseri yenerek geri döndüğünü söyledi.

İş Hayatımız ve Meşin Yuvarlak adlı kitaplarını okurları ile buluşturan Kırlı, şunları söyledi:

“Çocukluktan bu yana hayalim kitap yazmaktı. Bir gün kitapevlerinin raflarında benimde kitaplarım olur mu diye hayaller kurdum. Kanserden sonra hayatım olumlu yönde değişti, kendime daha çok önem verdim ve hayalim olan kitap yazmayı gerçekleştirdim. İlk kitabım olan İş Hayatımız ile yazarlığa ilk adımımı atmış oldum. İş Hayatımız kitabımda yenilikçi düşünce, Atatürk’ün önemi, Köy enstitülerinin yaptıkları, yenilikçi düşünce, iletişimin faydalarını ele aldım, kısa ve öz bir eser ortaya çıktı. İkinci kitabım Meşin Yuvarlak da ise dört büyüklerin ve Anadolu takımlarının Avrupa arenasındaki unutulmaz zaferlerini kaleme aldım. Muğla’da gençlere öncü olabilmek istedim. Ömer Kırlı yaptıysa bizde yapabiliriz dedirtmeyi istiyorum. Çünkü biz gençler olarak üretirsek, bu ülke gelişir ve büyür. Önderimiz Atatürk Bu güzel ülkemizi biz gençlere emanet etmiştir. Üreterek, faydalı bireyler olarak hareket ederek, atamızın bize emanet ettiği ülkemize ve değerlerine böylelikle sahip çıkarız. Kitaplarım tüm kitap satış noktalarında bulunmaktadır. Muğla’da Beyazıt kitabevinde bulunmaktadır” dedi.

Haber :Esma Turan