Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

PINAR GÜLTEKİN’İN ANNESİNE DAVA AÇILDI, DURUŞMA ERTELENDİ

Muğla’da Cemal Metin Avcı

Muğla’da Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin’in annesi Şefika Gültekin hakkında sanık Avcı’ya söylediği sözler nedeniyle ‘tehdit ve hakaret’ suçlamasıyla dava açıldı.

Muğla’da Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin’in davasında Muğla 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde geçtiğimiz 14 Şubat’ta görülen 10’uncu duruşma da Şefika Gültekin’in sanık Cemal Metin Avcı’ya yönelik sözleri duruşma tutanağında yer aldı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan ve Muğla 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nce kabul edilen iddianamede, Şefika Gültekin’in duruşma salonunda Cemal Metin Avcı’ya söylediği sözlere yer verilerek Avcı’nın Gültekin’den şikâyetçi olduğu belirtildi.

4 YIL 4 AY HAPİS CEZASI İSTENDİ

İddianamede, anne Gültekin’in alınan ifadesinde, kızının öldürmesinin psikolojik etkileri nedeniyle söylediklerini hatırlamadığını ifade ettiği bilgisi yer aldı. Ancak; taraflar arasında uzlaşmanın sağlanamadığı, şüphelinin üzerine atılı suçları işlediği hususunda kamu davası açmayı gerektirir nitelikte olduğu savunulan iddianamede Şefika Gültekin’in 4 yıl 4 ay hapis cezası ile cezalandırılması istendi.

Muğla 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nce iddianame kabul edilerek, duruşmanın 10 Ekim tarihinde görülmesine karar verildi.

AVUKAT EPÖZDEMİR: MANİDAR VE DÜŞÜNDÜRÜCÜDÜR

DHA’nın haberine göre Gültekin ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, “Kızları hunharca katledilmiş ailenin hak arama mücadelesi karşısında 2 yıldır dosya ve deliller ortadayken, faillere gerekli cezayı veremeyen yargının acılı bir annenin duruşmada söylediği sözler üzerine bu kadar hızlı reaksiyon gösterip, Şefika Gültekin hakkında kamu davası açması, manidar ve düşündürücüdür. Bu durum kamu vicdanını rahatsız etmektedir. Hukuki sürecin takipçisi olacağız” dedi.

Haber :Esma Turan