Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

BOZÜYÜKLÜ ÇİM HOKEYCİLER TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Türkiye Yarı Finallerinde A

Türkiye Yarı Finallerinde A Grubunu namağlup lider olarak bitiren ve sergilediği mücadeleler ile göz dolduran Bozüyük Ayser Kazım Eren Ortaokulu Küçük Erkekler Çim Hokeyi Takımı, Türkiye Finallerine kalarak son 9 takım arasına girmeyi başardı.

Bozüyük Ayser Kazım Eren Ortaokulu’nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Türkiye Finalleri 6 – 10 Haziran 2022 tarihinde Osmaniye’de gerçekleştirilecektir. Bizlere bu mutluluğu yaşatan değerli öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mahmut İmren’i kurumumuz adına tebrik eder başarılarının devamını dileriz” denildi.

Açıklamada ayrıca, “Türkiye Yarı Finalleri – Konya müsabakalarına gidebilmemiz için araç tahsis eden ve maddi – manevi destek sağlayan Yatağan Belediyesi’ne ve Yatağan Belediye Başkanı Sn. Mustafa Toksöz’e, maddi ve manevi desteklerinden dolayı Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Emre Çay’a, Muğla Ticaret Odası Başkanı Sn. Mustafa Ercan’a, Forma sponsorumuz olan Tadım Et ve Süt Ürünleri’ne, Muğla Ticaret Borsası Başkanı Sn. Hurşit Öztürk’e, Muğla Valiliği Özel Kalem Müdürü Sn. Baki Gencel’e, Yatağan Kaymakamı Sn. Onur Kökçü’ye, Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Osman Alemdar’a, Küçük Azmak Aplangeç Aperatif Çay Bahçesi’ne, Ekrem Bilgin, Erkan Bilgin ve Serkan Bilgin’e, Okul Aile Birliği Başkanlarımız Gürkan Bilgin ve Galip Uygur’a, Bozüyük İlkokulu Müdürü Serkan Çulha’ya, Okul Personelimiz Arif Akcan’a, Devecinin Yeri İşletmesi Sahibi Erol Bilgin’e ve velimiz Üstün Kuş’a kurumumuz adına teşekkür ederiz. Bizleri izleyen, arayarak destek veren velilerimize ve öğrencilerimize şükranlarımızı sunarız” ifadeleri kullanıldı.

Haber :Esma Turan