Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

BAŞKAN ARAS: “HASTA ÖLDÜKTEN SONRA AMELİYAT YAPILMAZ, UÇAKLAR TEMİN EDİLSİN”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, dün yaşanan orman yangınına ilişkin yetkililere seslenerek, “Lütfen, Mayıs ayı bitmeden yangın uçaklarının temini konusu bitsin. Hasta öldükten sonra yapılacak ameliyat, gideni geri getirmiyor çünkü” açıklamasını yaptı.

Muğla’nın Bodrum İlçesi Dereköy ve Yakaköy arasında dün sabah saatlerinde makilik ve ormanlık alanda yangın çıktı. Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ve Başkan Aras, yangının bir sabotajın sonucu gibi göründüğünü, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini söyledi.

Başkan Aras, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile devlet yetkilerine seslenerek, yangın söndürme uçaklarının temini konusunun bitmesini istedi.

Aras, şu ifadeleri kullandı:

“Değerli Bodrumlular ve kalplerinde Bodrum sevgisi olanlar.. Hepinize günaydın. Dün sabah, en önemli değerlerimizden biri olan Halikarnas Balıkçımızı Gönültepe’deki ebedi istirahatgahında çok değerli konuklarımızla birlikte anmaya hazırlanırken aldığımız orman yangını haberinin sonrasında, alevlerin hasar verdiği yeşil alanlarımızı görmek beni yine çok üzdü. Bulunduğumuz coğrafyanın iklim koşullarının yanı sıra, ülkemizde bitmek bilmeyen hainlerin ve rant aşıklarının tehditi altında olan ormanlarımızın kalanını bu yaz kaybetmemek için, bizim yine canımızı ortaya koyarak mücadele etmemiz yetmiyor, yetmeyecek.

“UÇAKLARIN TEMİNİ KONUSU BİTSİN”

Devletimizin, bölgemizde yangın söndürme uçakları bulundurması şart. Alevler ormanlarımızı küle dönüştürdükten sonra havadan tonlarca su dökmenin ve sonrasında yapılan açıklamaların, yok olan ormanlarımıza hiçbir faydası olmadığını hepimiz gördük, yaşadık, biliyoruz. Devletimizin yetkililerinden tekrar rica ediyorum.. Lütfen, Mayıs ayı bitmeden yangın uçaklarının temini konusu bitsin. Hasta öldükten sonra yapılacak ameliyat, gideni geri getirmiyor çünkü.”

Haber :Esma Turan