Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

MAÇ TATİL EDİLDİ

Muğlaspor’un Çine Madranspor ile

Muğlaspor’un Çine Madranspor ile baraj maçının bugün Denizli Akkonak Stadı’nda oynanmasına karar verilmişti. Muğlaspor, oynanacak maç için yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuları ile sahada yerini aldı fakat Çine Madranspor maça çıkmadı.


TFF maça, oynanacakmış gibi hakem ataması yaptı.

Eşgüdüm toplantısına Çine Madran katılmadı.
BAL liginde her maç öncesi iki kulüp yönetimin katıldığı eşgüdüm toplantısına Çine Madranspor kulübü katılmadı. Sabah saatlerinde Kulüp Başkanı Ali Çakır Başkanlığında Denizli Akkonak stadına giden Muğlasporlu futbolcular maç saati öncesi sahayı dolaştılar.

Maçtan 1 saat öncesi Denizli ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya başkanlığında, Denetçi, Gözlemci, 4.Hakem, Emniyet yetkilisi, Saha Komiseri, Kulüp Temsilcileri ve Stad Sorumlusunun katıldığı Eşgüdüm toplantısı yapıldı.

Toplantıya Çine Madranspor kulübünün yetkilisinin katılmadığı rapor edildi. Maçın başlama saati olan 15.00’de Çine Madranspor kulübünün maç alanında olmadığı maçın hakemi tarafından belirtildi. Karşılaşma tatil edildi. Muğlaspor-Çine Madran maçı ile ilgili kararı TFF verecek.

Atatürk Stadında Play Off maçını Muğlaspor ile Ortaca Belediyespor oynayacak. Tarihi ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Haber :Esma Turan