Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

CHP’Lİ ERBAY: “AK PARTİ İL BAŞKANI DA BİZİM GİBİ DÜŞÜNÜYOR”

CHP Muğla Milletvekili Burak

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, Muğla’da kurulması planlanan Çimento Fabrikasına karşı “Çimento Fabrikası’na karşı değiliz ama yeri yanlış” açıklamasında bulunan AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete için, “Bizim gibi düşünüyor. Biz de tam bunu söylüyoruz” dedi.

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, Muğla’da kurulması planlanan Çimento Fabrikası’na karşı toplanan imzaları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’ne teslim eden çevreciler ile basın açıklaması yaptı.

Müdürlük önünde Menteşe Kent Konseyi’nin açıklamasının ardından söz alan CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin geçtiğimiz günlerde Çimento Fabrikası’na ilişkin yaptığı, “Çimento Fabrikası’nı yerleşkeye bu kadar yakın bir yerde, turizmi ve tarımı ile ön planda olan bir ilde çok mantıklı bulmadım. Çimento Fabrikalarına karşı değiliz ama Çimento Fabrikasının kurulduğu yer önemli ve tamamen tüm tetkiklerden geçmiş olması önemli” açıklamasına yanıt verdi.

CHP’li Erbay, “Biz yatırıma karşı değiliz, Çimento Fabrikası açılabilir mi? Evet açılabilir. Yakın zamanda AKP İl Başkanı da bir açıklama yapmış, demiş ki ‘Çimento Fabrikası açılabilir ama yeri yanlış demiş’ Bizim gibi düşünüyor. Biz de tam bunu söylüyoruz. Çimento Fabrikası açılmasın demiyoruz ama yeri yanlış diyoruz. Muğla’nın göbeğine hançer gibi Çimento Fabrikası’nı saplanmasını istemiyoruz. O raporu veren insanların vicdanına gerçekten seslenmek istiyorum, nasıl ÇED olumlu raporunu verdiler gerçekten bilmiyorum” dedi.

Haber :Esma Turan