Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

BODRUM BELEDİYESİ ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRILDI

Bodrum Belediyesi Özel Kalem

Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü S.A, bir işletmede yaşadığı tartışma nedeniyle görevinden uzaklaştırıldı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Bu tartışmanın nedeni anlaşılana ve hukuki sonucu ortaya çıkana kadar, temel ilkelerimiz doğrultusunda; Özel Kalem Müdürüm S.A.’nın geçici olarak görevinden alınmasını, uygun bulduk” dedi.

Bodrum Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, belediyede görev yapan iki personelin adının karıştığı, mesai saatleri dışında özel bir işletmede yaşanan olaya ilişkin idari soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, “İdari ve adli süreç tamamlanana kadar Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü görevden uzaklaştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Özel Kalem Müdürü S.A’nın daha önce başkanlık biriminde görevli M.A. isimli kadın ile bir işletmede yaşadıkları tartışmanın kavgaya dönüştüğü ve bu nedenle ifadelerine başvurulduğu öğrenildi.

BAŞKAN ARAS: “GEÇİCİ OLARAK GÖREVİNDEN ALINMASINI, UYGUN BULDUK”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras bugün sabah saatlerinde konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Aras sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile “Benzersiz Bodrum’un değerli insanları, hepinize günaydın. Bugün içinde sizlere, yarın başlayacak ve ayın 20’sinde sona erecek olan; yurt içinden ve yurt dışından çok değerli katılımcıların yer alacağı kültür ve sanat dolu bir haftadan bahsedeceğim fakat bunun öncesinde, beni çok üzen bir tartışma ile ilgili olarak sizi bizzat bilgilendirmek istiyorum. Özel Kalem Müdürüm S.A. ile bir çalışanımız arasında, basına da yansıyan bir tartışmanın yaşandığını üzülerek öğrendim. Her ne kadar mesai saatleri dışında ve belediyemizle ilgisi olmayan bir konuda yaşanılsa da bu tartışmanın nedeni anlaşılana ve hukuki sonucu ortaya çıkana kadar, temel ilkelerimiz doğrultusunda; Özel Kalem Müdürüm S.A.’nın geçici olarak görevinden alınmasını, uygun bulduk. S.A.’nın ve tartışmaya konu olan diğer değerli çalışanımızın arasında yaşanılan bu üzücü tartışmanın bizleri daha fazla üzmeyecek şekilde sonlanmasını umarak sizlere; sağlıklı, huzurlu, güzel bir gün diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber :Esma Turan