Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

MUĞLASPOR, ÇİNE MADRANSPOR İLE DENİZLİ’DE KARŞILAŞACAK

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL)

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Muğlaspor’un Çine Madraspor ile play-out karşılaşması, 16 Nisan 2022 Cumartesi günü Denizli Akkonak Stadı’nda oynanacak.

Muğlaspor, pazar günü oynanacak maçta Çine Madranspor’u mağlup etmesi durumunda Ortaca Belediyespor ile play-off maçında karşılaşacak.

“MAÇIN OYNANMASI GEREKLİ”

Muğlaspor’dan konu ile ilgili sosyal medya hesabından yapılan açıklamada  “Muğlaspor Kulübü olarak ligde oynadığımız son maç sonrası oluşan puan tablosu TFF’nin talimat ve statüleri gereği Çine Madranspor ile baraj maçı oynama zorunluluğu oluşmuştur. Kulübümüzün eski başkan, yöneticileri ve Muğlaspor’u destekleyen iş insanlarının da bulunduğu toplantı sonucunda Çine Madranspor ile oynanacak olan maçın hem kulübümüz hem de Çine Madranspor ve Ortaca Belediyespor camialarını şaibe altında bırakmamak adına maçın oynanmasının gerekli olduğu kanaatindeyiz. Maçın oynanacağı güne kadar süreci yakından takip edeceğiz. Kulübümüzün haklarını korumak için fair-play ve futbol ahlakına aykırı her hareketin karşısında duracağız” denildi.

Muğlaspor geçtiğimiz pazar günü Aydın Yıldızspor’a 3-0 mağlup olmuş, 2021-2022 sezonunu 18 puanla 8. sırada tamamlamıştı.

Haber :Esma Turan