Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

BAŞKAN ARAS: “BODRUM CANİLERİN KENTİ DEĞİL”

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde 2

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde 2 köpek ile 7 kedinin zehirlenerek, bir de köpek silahla vurularak öldürüldü. Duruma tepki gösteren Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Bodrum, sizin gibi canilerin değil, doğa dostu, hayvan dostu, sanat dostu insanların kentidir” dedi.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gündoğan Mahallesi’nde 2 köpek ile 7 kedinin zehirlenerek, Turgutreis Mahallesi’nde ise bir köpek silahla vurularak öldürüldü.

Gündoğan sahil kesiminde 2 köpek ve 4 kedi, bitkin halde bulundu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Bodrum Belediyesi’ne ait petbulance bölgeye sevk edildi. Ekipler tarafından zehirlendiği tespit edilen hayvanlar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bölgede ertesi gün 3 kedinin daha ölüsüne rastlandı. Bölge sakinlerinin şikayeti üzerine Gündoğan Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri bölgede çalışma başlattı.

Turgutreis Mahallesi’nde ise mahalle sakinlerince beslenen “Paşa” isimli bir köpek, silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Öldürülen köpek Bodrum Belediyesi ekiplerince bölgeden alındı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yapılan bu hayvan katliamına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Başkan Aras, “Bodrum’da yaşayacaksanız, bu kentin insanlarına, doğasına ve hayvanlarına zarar vermeyeceksiniz” dedi.

Aras, şu ifadeleri kullandı:

“Güzel Bodrum’un güzel kalpli insanları, hepinize günaydın.. Cevat Şakir’den günümüze, sizler gibi güzel kalpli insanların sayesinde tanınan, sevilen, tercih edilen ve sonunda bir dünya markası olan Bodrum’da ne yazık ki, silahla köpek öldüren cani ruhlu insanlar da var. Turgutreis Mahallemizin sevgilisi olan “Paşa”yı silahla vurarak öldürebilecek kadar kalpsiz, vicdansız olan caniye ve bu caniye özenenlere buradan, sizlerin huzurunda seslenmek istiyorum.. Bodrum, sizin gibi canilerin değil, doğa dostu, hayvan dostu, sanat dostu insanların kentidir.

“CENNETİN KAPILARI ŞEYTANLARA KAPALI”

Bu güzel insanların gözünde, bir sokak hayvanını öldürmekle bir insanı öldürmek arasında hiçbir fark yoktur ve dolayısıyla; sizin gibi sözde insanlar, bu kentteki hayvanların canlarına kıyamazlar. Bodrum’da yaşayacaksanız, bu kentin insanlarına, doğasına ve hayvanlarına zarar vermeyeceksiniz. Aksi takdirde her defasında, kanunlarımızın çerçevesinde tüm Bodrum’u karşınızda göreceksiniz çünkü cennetin kapıları şeytanlara kapalı.”

Haber :Esma Turan