Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

BODRUM’DA KADIN SÜRÜCÜYÜ DARP EDEN CHP’Lİ YÖNETİCİ TUTUKLANDI

Bodrum’da kadın sürücüyü darbeden

Bodrum’da kadın sürücüyü darbeden CHP Muğla Gençlik Örgütünden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Engin Yıldızhan, tutuklandı.

Muğla’nın Bodrum İlçesi Yalıkavak Mahallesi’nde 24 Mart günü akşam saatlerinde iddiaya göre, evli ve 2 çocuk annesi Sezin Tekinkaya, yaşanan yoğun trafik nedeniyle bir süre bulunduğu kavşaktan yola çıkamadı. O anda Tekinkaya’nın otomobilinin arkasına yanaşan araç sürücüsü CHP Muğla Gençlik Örgütünden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Engin Yıldızhan, Tekinkaya’nın yola çıkması için kornaya bastı. Daha sonra Mehmet Engin Yıldızhan, yol açılınca karşıya geçen Tekinkaya’nın aracının önünü kesti. Yıldızhan ve Tekinkaya tartışmaya başladı.

İki taraf arasında çıkan tartışma arbedeye dönüştü. Yıldızhan, Tekinkaya’yı boynundan tutarak yere doğru itti. Hastaneye giden Tekinkaya’nın kalça kemiğinin kaydığı, boynunda ve kolunda darp izleri olduğu tespit edildi. Tekinkaya daha sonra Yıldızhan hakkında emniyete şikayetçi oldu.

Yaşanan olayın ardından Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, Yıldızhan gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Yıldızhan, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece ‘Kasten yaralama’ suçundan tutuklandı.

AK PARTİLİ GÖKCAN: “ŞİDDETLE KINIYORUM”

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan sürecin takipçisi olacaklarını söyledi.

Gökcan, “Bodrum’da geçtiğimiz günlerde bir trafik kazası sonrasında kadın milletvekili olarak çok üzüldüğüm bir olay yaşanmıştı. İki çocuk annesi bir kadın #CHP’nin Muğla Gençlik Kolları İl yöneticisi  tarafından darp edilmişti. Yaşanan bu üzücü süreci başından bu yana yakından takip ettim ve darp edilen kardeşimizi arayarak geçmiş olsun dileklerimi ilettim. CHP Muğla İl  yöneticisi şüpheliyle ilgili adli süreç devam ediyor. Şüpheli bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Sürecin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Yaşanan olayda mağdur olan kardeşimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, saldırganı da şiddetle kınıyorum” dedi.

Haber :Esma Turan