Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

ERMAN TOROĞLU’NDAN BODRUM’DA Kİ YOLLARA TEPKİ: LEBLEBİ GİBİ LASTIK YARILIYOR

A Spor’da Takım Oyunu

A Spor’da Takım Oyunu programında Konya – Galatasaray maçını yorumlayan Erman Toroğlu, Bodrum’un bozuk yollarında aracının lastiğinin patladığını söyledi. Toroğlu, “Leblebi gibi lastik yarılıyor abi! Benim Bodrum’da 6-7 defa lastiğim yarıldı 5 yılda. Beyler çok kulaklarınız çınlıyor, söyleyeyim” dedi.

Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu, A Spor’da yayınlanan Takım Oyunu programında İttifak Holding Konyaspor – Galatasaray maçını yorumlarken, bir pozisyonla ilgili, “Turgutreis’te de insanlar böyle koşuyor” dedi konuyu Bodrum’un bozuk yollarına getirdi.

“BODRUM’A LASTİKÇİ DÜKKANI AÇACAĞIM”

Toroğlu şu ifadeleri kullandı:

“Yeni araba aldım. Gümüşlük’e gittim. Yağmur yağıyordu. Bir çukur ve lastik gitti. Arabaya ikinci binişim. Aynı servise aynı gün, aynı 3 lastik daha geldi oradan. Herhalde bir 30 – 40 lastik yarılmıştır. Ya Arkadaşlar bu işi ya yapın. Bodrum Belediyesi’nin gücü yetmiyorsa Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum’dan hava yapmasın. Bir bakın arkadaş, yollara bakın ya! Beyler çok kulaklarınız çınlıyor, söyleyeyim. Benim 4 lastiğim daha gitmişti geçtiğimiz yıllarda. Ben ticarete atılmayacaktım ama büyük ihtimalle atılabilirim. Bodrum’da lastikçi dükkanı açacağım.

“MİLLETİN CANI YANIYOR”

Leblebi gibi lastik yarılıyor abi! Benim Bodrum’da 6-7 defa lastiğim yarıldı 5 yılda. Ayıptır ya. Yeni aldım arabayı ya. Gümüşlük’ün içi ana yol ya. Bodrum’un gücü yetmiyorsa Büyükşehir’e bakın abi. Muğla’da oturmakla gitmiyor bu işler. Kusura bakmayın, milletin canı yanıyor. Hadi ben sigortadan aldım. Alamayan ne yapacak? Her tarafı böyle Bodrum’un. Ayıptır ya!”

Haber :Esma Turan